Avui vull reprendre la meva relació amb el blog i, per tant, amb tots i totes, donat que em permetrà fer-vos arribar l’activitat política i també alguns temes de caràcter més personal.

Des de les passades eleccions les meves activitats i responsabilitats han anat canviant força. Per aquest motiu és bo, abans de res, posar-vos al dia de les novetats.

Com ja sabeu fa uns mesos Jordi Marti va substituir en Jordi Hereu al capdavant del Grup Municipal Socialista, i això va portar una redistribució de les funcions per a algunes persones. Per exemple, jo vaig deixar els temes d’Economia i vaig passar a portar Cultura. Quan m’ho va proposar, el Jordi Martí m’ho va raonar amb senzillesa i rotunditat: “Qui millor que un regidor que ha portat Gràcia per portar els temes de Cultura?”, em va dir. Em va fer molta il·lusió, tot i que no us podeu imaginar la quantitat de feina que significa.

Continuo portant els temes de participació i cooperació, així com el Zoo. També els temes LGTB, moviment amb què m’uneix una llarga trajectòria, no tant de militància activa (ja sabeu que el meu vincle en aquest sentit és amb el moviment associatiu estudiantil, a travès de l’AJEC) com d’acompanyament i suport continuat. Com a darrer tema -per a mi molt important- està l’adscripcio al territori: jo estic adscrit Nou Barris i Gràcia. Al primer exerceixo poc, donat que hi ha una persona estupenda com la Carmen Andrés com a presidenta del districte. A Gràcia, en canvi i per motius obvis, estic molt sovint i és fàcil trobar-me els caps de setmana com aquest amb entitats i activitats del districte.

Bé, com sempre, estic a la vostra disposició. Perquè veieu que no paro, aquí us deixo una foto de la celebració del 25 aniversari de la marxa Gràcia-Montserrat, organitzada per la Unió Excursionista de Gràcia i que ha tingut lloc aquest cap de setmana.